آموزش طراحی سایت

آموزش طراحی سایت مقدماتی

دسترسی سریع به عناوین

منتشر شده توسط:

با آموزش طراحی سایت مقدماتی در خدمت شما هستیم. در مقاله “آنچه درباره طراحی سایت باید بدانید” به طور کامل و جامع توضیحات مفیدی در خصوص وب سایت، طراحی سایت و… ارائه کرده ایم. اما در برخی از مواقع مشاهده شده است که افراد علاقه مند به این حوزه در ابتدا نمی دانند که باید کار خود را از کجا شروع کنند. به همین منظور قصد داریم برای سهولت این دسته از افراد در ادامه به آموزش صفر تا صد طراحی سایت بپردازیم.

پس با ما همراه باشید…

مراحل ابتدایی آموزش طراحی سایت

لازمه آموزش طراحی وب سایت، یادگیری موارد بسیار مهمی بوده که شامل:

یادگیری زبان برنامه نویسی HTML: استاندار ترین زبان برای طراحی سایت، HTML است که کد های آن از طریق مرورگر به نمایش درخواهد آمد. در نتیجه تمامی اعضای صفحات سایت مانند: ویدئو، عکس، متن و… با استفاده از کد های HTML بر روی صفحه وب جای گذاری می شوند.

یادگیری زبان برنامه نویسی CSS: این زبان نیز همانند زبان HTML به صورت نشانه گذاری شده است که امکان ساختار صفحات وب از چیدمان اجزای آن گرفته تا ایجاد تغییر رنگ بندی و فونت ها را فراهم می آورد.

درواقع با استفاده از کد های CSS می توان به راحتی ویژگی هایی نظیر: اندازه فونت ها، تغییر رنگ ها، سایزبندی ها، ابعاد ها، چگونگی چیدمان اجزا و… را در صفحه وب سایت تعیین کرد.

یادگیری زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت: این زبان یکی از مهم ترین و محبوب ترین روش ها برای برنامه نویسی در سیستم دینامیک کردن وب سایت ها می باشد. زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت بسیار سطح بالا، پویا و بر اساس شی و تفسیر بوده که از روش های گوناگون برنامه نویسی پشتیبانی خواهد کرد.

قابلیت هایی از قبیل: منوی کشویی، بارگذاری انیمیشن و… از طریق این زبان قابل اجرا می باشد.

یادگیری زبان برنامه نویسی سمت سرور: با بهره گیری از این زبان تبادل اطلاعات میان مرورگر و سرور به راحت انجام می گیرد.

به این نکته بسیار مهم توجه داشته باشید که وب سایت ها باید در کنار ظاهر شکیل و زیبا از باطن اصولی و صحیحی برخوردار باشند.

انواع برنامه نویسان وب سایت به 2 دسته تقسیم بندی می شوند:

برنامه نویس های سمت کاربر: این افراد توجه خاصی به زیبایی های ظاهری وب سایت دارند.

برنامه نویس های سمت سرور: اما این اشخاص برای طراحی و اجرای اصولی باطن سایت، اهمیت به مراتب بیشتری قائل هستند.

البته لازم است این نکت را هم فرا نکنید که برخی از برنامه نویس ها هر 2 این روش ها را در کنار یکدیگر بکار می گیرند که معمولا با نام فول استک شناخته می شوند.

روش های یادگیری طراحی سایت

روش های یادگیری طراحی سایت

به منظور فراگیری و یادگیری نحوه طراحی سایت می توان از امکانات و فضا های آموزشی مختلف بهره گیری کرد.

این امکانات با مزایا و معایبشان عبارتند از:

  1. ویدئو های آموزشی: یکی از کم هزینه ترین روش ها با امکان دسترسی راحت، مشاهده ویدئو های آموزشی می باشد. به بهره گیری از این متد می توان با کمترین هزینه از تجربیات مفید استادان این حوزه استفاده کرد و در سدد رفع ایرادات کوشید.

توجه داشته باشید که این ویدئو ها را باید با کیفیت بالا تماشا کنید تا به هیچ عنوان وقت خود را هدر ندهید.

  1. کلاس های دانشگاهی: با استفاده از این کلاس ها نه تنها با اصول اولیه طراحی وب سایت آشنا می شوید، بلکه چند زبان برنامه نویسی نیز یاد خواهید گرفت. از سوی دیگر برخی از افراد بر این باورند که این کلاس ها سال های بسیار زیادی را صرف آموزش مباحث تئوری کرده و درواقع از لحاظ عملی پیشرفتی حاصل نمی شود.
  2. مطالعه کتاب ها و مقالات: این روش نیز همانند تماشای ویدئو های آموزشی از هزینه بسیار کمی برخوردار بوده و همچنین یکی از جامع ترین و مفید ترین روش ها بشمار می رود. اما باید به این نکته هم توجه داشته باشید که یادگیری از طریق کتاب و مقالات دشوار بوده و نیازمند تلاش و کوشش فراوانی می باشد. از سوی دیگر از نظر عملی هم مانند کلاس های دنشگاهی، یادگیری صورت گیرد.
  3. شرکت در دوره های آموزشی: اینگونه دوره ها که در سال های اخیر بسیار رایج و پرطرفدار شده است، یکی از بهترین روش های آموزشی می باشد، چرا که در این سیستم یادگیری راحتر بوده، پشتیبانی به صورت مداوم صورت می پذیرد، اساتید تجربیات خود را در اختیار شما قرار می دهند و….

از سوی دیگر این روش پر هزینه بوده و معمولا سر فصل ها توسط استاد ها مشخص می شود که برای برخی از افراد مفید نخواهد بود.

نکته: به شما توصیه می کنیم از ویدئو های آموزشی، کتاب ها و مقالات در کنار هم بره گیری کنید تا به واسه آن تا ایرادات خود را برطرف کرده و در مرحله آخر با شرکت در یک دوره آموزشی معتبر و اصولی، مهارت های عملی خود را نیز به طور چشمگیری بالا ببرید.

وب سایت Schools 3 یکی از عالی ترین مراجع برای یادگیری طراحی سایت بوده، البته این امر مستلزم آن است که به زبان انگلیسی مسلط باشید.

با این روش می توانید با صرف کمترین وقت و هزینه، بهترین نتیجه را دریافت کنید.

طراحی سایت به روش وردپرس (WordPress)

یکی از کاربردی ترین ابزار های طراحی سایت وردپرس است که دروقع یک رم افزار اوپن سورس open source)) محسوب می شود. با استفاده از این سیستم به راحتی می توان سایت، وبلاگ، اپلیکیشن و… را طراحی و اجرا کرد. امکان دسترسی کاربر به کد ها، از جمله ویژگی های خاص و مهم اوپن سورس بودن این ابزار می باشد. به زبان ساده تر نرم افزار وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا بوده که از قالب های متنوع زیادی تشکیل می گردد که کاربر بدون نیاز به دانش اولیه برنامه نویسی هم قادر خواهد بود، سایت طراحی کند.

اولین نسخه وردپرس برای اولین بار در سال 2004 منتشر شد و در سال 2005 بود که نرم افزار وردپرس از حالت شخصی بیرون مده، بدین ترتیب دست برنامه نوسن در پوس افزایش توسعه وب سایت باز تر گشت. همین تغییرات را نیز می توان مسبب پررنگ تر شدن نقش CMS در طراحی انواع سایت دانست.

مزایای نرم افزار وردپرس

مزایای نرم افزار وردپرس

از مهم ترین ویژگی ها و مزایای نرم افزار وردپرس می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • اسفاه آسان
  • انعطاف پذیری بالا
  • افزایش بهبود سئو
  • هزینه پایین
  • تنوع زیاد در ابزار انتشار مطالب
  • بهره گیری از قالب های گوناگون
  • قابلیت ارتقا از طریق افزونه ها
  • و…

هزینه های آموزش طراحی سایت

به طور دقیق نمی توان گفت که هزینه ی تمام شده برای آموزش طراحی و سایت، ه مقدار م باشد. زیرا این مخارج کاملا به روش انتخابی شما برای یادگیری این مبحث بستگی دارد. دوره های آموزشی و کلاس های آنلاین با توجه به نوع موسسات، اساتید، سرفصل ها و… این روز ها با قیمت های بسیار متنوعی ارئه می شوند.

اما بهتر است که این نکته را در نظر داشته باشید که مخارج آموزش طراحی سایت با بهره گیری از ویدئو های آموزشی، کتاب ها و مقالات بسیار مقرون به صرفه تر از سایر روش های ذکر شده، خواهد بود. البته نباید به هیچ عنوان از مزایای دوره های آموزشی مفید بعد از یادگیری مباحث اولیه، غافل شوید.

نرم افا های طرای سایت

همانطور که پیش تر نیز به آن اشاره شد، استفاده از ابزار های کاربردی و حرفه ای بسیار در سهولت روند کار و همچنین کنترل بهتر پروژه دخیل می باشد. از همین رو می توان از IDE که مخفف عبارت Integrated Development Environment بوده و به عنوان یک فضای یکدست با ابزار های مورد نیاز طراحان وب سایت شناخته می شود، بهره گیری به عمل آورد.

شایان ذکر است که از این نرم افزار می توان در قسمت های گوناگون سایت استفاده کرد و شاهد نتایج قابل توجهی نظیر: نگارش کوتاه تر کد ها، تسریع در روند اجرای پروژه و… باشید. همچنین این نر افزار ب ویژگی ها خاص منحصر به فردی که دارد، کمک بسیار زیادی به شما برای هر چه بهتر طراحی کردن سایت مورد نظرتان خواهد کرد.

درواقع نرم افزار های طراحی سایت قادر هستند به کاربرانی که مهارت بالایی نیز در خصوص این مهم ندارند هم سایتی زیبا و کارآمد ارائه دند.

سایر نرم افزار های طراحی وب سایت عبارتند از:

  1. نرم افزار RapidWeaver
  2. نرم افزار Open Element
  3. نرم افزار KompoZer
  4. نرم افزار Google Web Designer
  5. نرم افزار Net Objects
  6. نرم افزار Adobe Edge Animate
  7. نرم افزار Coffee Cup
  8. نرم افزار Dreamweaver
  9. نرم افزار Front page
  10. نرم افزار macaw

بهترین سایت های آموزش طراحی وب سایت

بهترین سایت های آموزش طراحی وب سایت

خوشبختانه این روز ها با پیشرفت تکنولوژی دیگر نیازی نیست که برای آموزش برنامه نوسی و طرای سایت به دنبال آموزشگاه ها و کلاس های حضوری وقت گیر باشیم. زیرا کلاس های حضوری در کنار مزایا دارای معایب مهمی همچون صرف زمان و هزینه بسیار بالا بوده که همین امر افراد زیادی را در میانه راه از یادگیری منصرف می کند.

امروزه با توجه به گسترش فای مجازی و افزایش دانش اشخاص فعال در ین حوزه، می توان طراحی وب سایت و برنامه نویسی را به صورت آنلاین و با صرف هزینه و زمان به مراتب کمتر در مقایسه با روش های سنتی و قدیمی، آموزش دید.

در اینگونه دوره ها صر تا صد طراحی سایت آموز داده می شود، ایرادات و نقاط ضعف شما بر طرف می گردد، امکان تمرین و رفع شکال وجود دارد، همچنین برخی از دوره ها را می توان بار ها مشاهده کرد که همین تکرار ها موجب تسریع در روند یادگیری خواهد شد.

از آنجایی که در سال های اخیر آموزش طراحی سایت مورد توجه افراد بسیاری قرار گرفته است، در نتیجه دور ها و کلاس های آنلاین بسیای با کی های گوناگون به همین منظور راه اندازه شده که با کمی تحقیق می توان مناسب ترین و مطلوب ترین دوره را انتخاب کرد.

البته در این میان افراد سودجو نیز از فضای موجد استفاده کرده و دوره های آنلاین بی کیفیت عرضه می کنند، حت برخی کلاس های دیگر افراد را به نام خود به کاربران می فروشند.

پس باید پیش از هرگونه اقدامی در خصوص دوره مورد نظر، سابقه اساتید و… تحقیقات لازم را به عمل آورید.

از همین رو برای سهولت شما عزیزان تعدادی از سایت های داخی و خارجی معتبر فعا در حوز آموزش طراح را گدآوی کرده ایم.

سایت‌‌های آموزش طراحی سایت

سایت های داخلی آموزش طراحی وب سایت:

  • سایت کلیک سایت
  • سایت الکمکو
  • سایت سون لرن
  • سایت مکتب خونه
  • سایت فرادرس
  • سایت راکت
  • و…

سایت های خارجی آموزش طراحی وب سایت:

  •  سایت teamtreehouse.com
  • سایت codeschool.com
  •  سایت coursera.org
  •  سایت learnnowonline.com
  • سایت udacity.com
  • سایت tutsplus.com
  • سایت khanacademy.org
  • و…

نکته: سایت هایی که پیش تر به آن ها اشاره شد از معتبر ترین و با کیفیت ترین سایت ها در زمینه آموزش طراحی سایت محسوب می شوند، اما باید توجه داشته باشید که تنها به این موضوع بسنده نکرده و قبل از ثبت نام و خرید دوره ها، حتما سایت مورد نظر را از جهات گوناگون بررسی کنید.

در کنار ین بررسی ها باید سوالاتی را از خود بپرسید و صادقانه به آن ها پاسخ دهید تا با گذشت زمان دچار مشکل نشوید. به عنوان مثال:

  • آیا به طراحی سایت علاقه مند هستید یا خیر؟
  • آیا توانایی پرداخت مخارج (هر چند انک) این کلاس ها را دارید؟
  • آیا در آینده می خواهید در این حوزه فعالیت مستمر داشته باشید؟
  • آیا شما انسان خلاقی هستید؟
  • و…

اغلب سای ها داای مشاوران حه ای می باشند که می توانند شما را به طور کامل و مفید راهنمایی کنند.

شرکت طراحی سایت وی وب

شرکت طراحی سایت  وی وب

مجموعه وی وب با بهره گیری از مدرن ترین تکنولوژی روز دنیا و همچنین کادری مجرب و کاردان توانسته است تا به امروز در زمینه طراح سایت، سئو، طراحی اپلیکیشن و لیه امور مربط به دییتا مارکتینگ، فعالیت حرفه ای خود را به شکل قابل قبولی با ارائه بهترین سایت ها به صاحبین مشاغل و… نشان دهد.

این شرکت از زمان آغاز کار تا به امروز سایت های متعدد و با کیفیتی را طراحی کرده و به صورت مستمر از آن ه پشتیبانی به عمل آورده است.

از دیگر افتخارات شرکت وی وب می توان به تعداد بیشماری از کلمات کلیدی در صفحه نخست گوگل اشاره کرد که از نظر موتور های جستجوگر در رتبه بالایی قرار دارند.

با کسب اطلاعات بیشتر لطفا از طرق راه ها ارتباطی کارشناسان ما در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *